NABILA MILLIE COPYRIGHT®

Sunday, May 29, 2011

Pirates of the Caribbean on Stranger Tides



owh yeah baru habis tengok Pirates of the Caribbean on Stranger Tides kat Mid Valley. Perghh cerita ni memang mantap gila la dari yang siri Pirates of the Caribbean yang lain.

cerita ni sangat menyeronokkan dari mula lagi. Starting pun dah buat orang ketawa. tapi pada pandangan aku cerita ni jadi seronok mungkin kerana lagenda Mermaid. oh myy nasib baik masa mermaid tu segar gila memang bersemangat la tengok, suka tengok mermaid berenang2 nampak real je.

aku cakap cerita nie seronok maybe kerana aku minat gila dengan dengan siri cerita Pirates of the Caribbean. memang tak pernah miss cerita nie. mesti nak pergi tengok.

part yang paling best dalam cerita nie, yang paling aku suka masa mermaid tu menyanyi. memang meremang la bula roma tengok dah la tengok wayang tengah malam dengan sejuknya plus dengan mermaid ni punye scene memang mantap la. tak boleh nak cakap "tak best nye cerita nie".


video
: jom layan mermaid cun [model antarabangsa semua]

sebelum nak tamatkan post nie nak tunjuk jugak gambar mermaid2 yang cun melecun nie, hehehe


p/s : saja je tak nak cerita semua.. sebab nak ajak iena dengan anis g tengok

Saturday, May 28, 2011

facts

Percayakah anda?jantung wanita juga berdegup lebih laju berbanding jantung lelaki.Tapi percayakah juga anda bahawa, lelaki selalu ada perempuan lain dan jantung mereka juga berdegup dengan lebih laju jika diketahui oleh isteri tercinta.

Thursday, May 19, 2011

:(


perasaan yang tak normal. hormon tak stabil..cuma nak luahkan perasaan je,,walaupun dah lama tapi aku rasa benda ni baru je jadi semalam. aku masih dapat rasa dan bayangkan yang dia ni masih kat situ,, makan kena suapkan, baju kena pakaikan, lapkan badan bila panas :( tapi bila bukak mata aku kat dunia realiti rupanya. aku bukan kat tahun keramat itu. terasa panas lagi air mata dia bila kena chemotherapy yang menyakitkan. macam baru je lagi rambut dia gugur sikit demi sikit. macam baru je lagi dia marah sebab tak nak tolong tukarkan lampin. terasa macam semalam je dia panggil mintak air sebab dahaga. terasa macam semalam dia mintak pasangkan tv sebab bosan duduk dalam wad. macam bau semalam tengok dia senyum sebab nak balik rumah. tapi apakan daya. dia dah melambai tangan dulu. T_T aku nak ikut tapi dia tak bagi, katanya perjalan hidup aku masih panjang lagi. banyak yang masih aku perlu tempuhi.

p/s : i miss u so much mummy

Friday, May 6, 2011

words

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

Saturday, April 30, 2011

♥♥♥



seriously i mish u sweetheart the apple of my eye


cyg cepatla balik ,cepatla habeskn keje² tu owg windu sgt kat cyg taw
rindu nk tgk cyg cenyum,ketawa,marah semua la
cyg jangan lupe i taw i selalu tunggu u
cyg bila keje da habes jgn lupe call
takpun i call u mcm selalu
kita cakap lame2 ye




P/s: kepada EX2 sekalian tak yah la nak jelez, :DD