NABILA MILLIE COPYRIGHT®

Sunday, May 29, 2011

Pirates of the Caribbean on Stranger Tides



owh yeah baru habis tengok Pirates of the Caribbean on Stranger Tides kat Mid Valley. Perghh cerita ni memang mantap gila la dari yang siri Pirates of the Caribbean yang lain.

cerita ni sangat menyeronokkan dari mula lagi. Starting pun dah buat orang ketawa. tapi pada pandangan aku cerita ni jadi seronok mungkin kerana lagenda Mermaid. oh myy nasib baik masa mermaid tu segar gila memang bersemangat la tengok, suka tengok mermaid berenang2 nampak real je.

aku cakap cerita nie seronok maybe kerana aku minat gila dengan dengan siri cerita Pirates of the Caribbean. memang tak pernah miss cerita nie. mesti nak pergi tengok.

part yang paling best dalam cerita nie, yang paling aku suka masa mermaid tu menyanyi. memang meremang la bula roma tengok dah la tengok wayang tengah malam dengan sejuknya plus dengan mermaid ni punye scene memang mantap la. tak boleh nak cakap "tak best nye cerita nie".


video
: jom layan mermaid cun [model antarabangsa semua]

sebelum nak tamatkan post nie nak tunjuk jugak gambar mermaid2 yang cun melecun nie, hehehe


p/s : saja je tak nak cerita semua.. sebab nak ajak iena dengan anis g tengok

No comments:

Post a Comment